Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde, İstanbul’dan Ankara’ya gitmekte olan bir takside düzensiz bir göçmen tespit edildi.
Olay, Kahramankazan Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinasyonunda gerçekleştirilen polis operasyonu sırasında meydana geldi.
Polis ekipleri, Akıncı Gişeleri yol kontrol noktasında M.K. yönetimindeki taksiyi durdurdu. Yapılan incelemede, araçta yurda yasa dışı yollarla girdiği belirlenen ve daha önce İstanbul’da yaşadığı tespit edilen G.N.M. isimli şahıs bulundu.
Olayla ilgili olarak sürücü M.K. ve düzensiz göçmene organizatörlük yaptığı iddia edilen Y.T. gözaltına alındı.
Şüpheliler, adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, G.N.M. ise sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne sevk edildi.
(Haber Merkezi)