1. Haberler
  2. Genel
  3. Karabük Oto Sanayisinde Leyleğe Şefkat Eli

Karabük Oto Sanayisinde Leyleğe Şefkat Eli

karabuk oto sanayisinde leylege sefkat eli NCezjAhs.jpg

Karabük’te oto kaporta ustası Burak Özdal, sanayi sitesi içerisinde bitkin halde bulduğu bir leyleği önce besleyip ısıttı, ardından Karabük Belediyesi Hayvan Barınağı ve Bakım Evi’ne teslim etti.

Olay, Antepoğlu Sanayi Sitesi’nde gerçekleşti. Akşam saatlerinde iş yerinde araç teslim eden Burak Özdal, yol kenarında hareketsiz duran bir leylek fark etti. Uçamayan ve bir gözü görmeyen leyleğin hasta olduğunu düşünen Özdal, hayvanı aracına alarak iş yerine götürdü.

Leyleği sobanın yanında ısıtan ve su ile besleyerek gece boyunca leylekle ilgilenen Özdal, sabah saatlerinde hayvanı Karabük Belediyesi Hayvan Barınağı ve Bakım Evi’ne götürerek yetkililere teslim etti.

Veteriner hekimler tarafından yapılan ilk incelemede, leyleğin uzun süre aç ve susuz kaldığı, bu nedenle bitkin düştüğü tespit edildi.

Burak Özdal yaşadıklarını şöyle ifade etti: “Araba teslim ediyordum. Yol kenarında duruyordu, yanına yaklaştım. Uçamaya çalıştı, uçamadı. Üşütüp hasta oldu sandık. Arabaya koyup dükkâna getirdik. Sobanın yanında bir güzel ısıttık, kendine geldi.”

Leyleğin gerekli tedavi ve bakımlarının ardından tekrar doğaya bırakılacağı öğrenildi.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Karabük Oto Sanayisinde Leyleğe Şefkat Eli
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir