Karabük’te kar yağışının etkisini artırmasının ardından, belediye ekipleri şehir genelinde karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Karabük Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, 100 personel ve 30 araç ile oluşturulan ekipler, kar temizleme ve buzlanma önleme faaliyetlerini şehrin dört bir yanında gerçekleştiriyor.
Yürütülen çalışmalar kapsamında, tüm mahalle ve sokaklarda kar küreme ve tuzlama işlemleri yapılmakta. Ekipler, vatandaşlardan gelen talepleri anlık olarak değerlendirerek, şikayet ve bildirimleri kısa süre içinde çözüme kavuşturuyor.
Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ekiplerin kar yağışının başladığı ilk andan itibaren sahada görev yaptığını belirterek, “Önceliğimiz, ulaşımın aksamadan devam etmesi ve vatandaşlarımızın günlük hayatının olumsuz etkilenmemesi. Her mahalleye, her sokağa en kısa sürede ulaşmak için süreci anlık olarak takip ediyor, gelen taleplere hızla müdahale ediyoruz. Hemşerilerimizin güvenliği ve memnuniyeti bizim için her şeyden önce gelir.” ifadelerini kullandı.
Ayrıca, vatandaşların talep ve bildirimlerini Karabük Belediyesi Hemşehri İletişim Merkezi’nin 444 21 78, 0501 078 78 78 ve 0501 178 78 78 numaralı hatları üzerinden iletebilecekleri belirtildi.
(Haber Merkezi)