Samsun’da meydana gelen gıda zehirlenmesi şüphesi nedeniyle 100 işçi hastaneye kaldırıldı.
Samsun’un Kavak ilçesinde gerçekleşen bir olayda, yaklaşık 100 işçi gıda zehirlenmesi şüphesi nedeniyle hastaneye başvurdu. Olay, ilçede bulunan bir tekstil firmasında akşam yemeğinde meydana geldi.
Olayın Detayları
İşçilerin, akşam yemeğinde mantarlı tavuk sote ve makarna tükettiği, ardından evlerine gittiğinde mide bulantısı ve kusma gibi rahatsızlıklar yaşadığı öğrenildi. Yaşanan bu sağlık sorunları üzerine, işçiler kendi imkanlarıyla Kavak Devlet Hastanesi’ne gitti.
Hastane Süreci ve Sağlık Durumu
Hastaneye başvuran işçilerin çoğu, yapılan tedavilerin ardından taburcu edildi. Hastanede tedavileri süren işçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Olayda, işçilerin yedikleri yemekten kaynaklı bir zehirlenme yaşandığı değerlendiriliyor.
(AA)