1. Haberler
  2. Güncel
  3. Adeta Felaketi Yaşadılar! İlçenin Huzurunu Bozan Olay

Adeta Felaketi Yaşadılar! İlçenin Huzurunu Bozan Olay

Alevlere teslim olan ev ve ahırlar küle döndü, yangın için su taşıyan tanker şarampole devrildi

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesine bağlı Dereköy köyü Dikmen Mahallesi’nde çıkan yangın, büyük bir hasara yol açtı. Yangında, Ömer Tekeci ve Orhan Tekeci’ye ait 2 ev, 4 ahır ve 1 traktör tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangının rüzgarın etkisiyle hızla yayıldığı öğrenildi.

Mahalle sakinlerinin yangın ihbarı üzerine, Taşköprü ve Devrekani ilçelerinden itfaiye ekipleri olay yerine yönlendirildi. Ancak, kar nedeniyle köye ulaşmakta büyük zorluklar yaşayan ekipler, yaklaşık 40 kilometre mesafeden köye ulaşarak yangını söndürmeyi başardı.

Yangına müdahale eden itfaiye araçlarına su taşıyan Taşköprü Belediyesine ait tanker, karla kaplı yolda kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Neyse ki kazada herhangi bir yaralanma meydana gelmedi. Olay yerine gelen vinç, devrilen su tankeri aracını bulunduğu yerden kaldırarak yol açtı.

Kastamonu’da etkili kar yağışının ve zorlu şartların, yangınla mücadeleyi daha da güçleştirdiği belirtiliyor. Yangınla ilgili soruşturma sürerken, yetkililer olayın tam olarak nedenini araştırıyor.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Adeta Felaketi Yaşadılar! İlçenin Huzurunu Bozan Olay
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir