Bolu Valisi Abdülaziz Aydın, AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek ve AK Parti İl Başkanı Suat Güner, Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu. Heyet, Bolu’nun ihtiyaç ve eksiklerini ilgili makamlarla paylaştı.
BOLU’NUN SORUNLARI VE EKSİKLERİ MASADAYDI
Bolu Valisi Abdülaziz Aydın, AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek ve AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Ankara’ya giderek önce Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel’i, daha sonrasında Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret ederek, geçtiğimiz aylarda depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle hizmete kapatılan Bolu Atatürk Stadyumu’nun durumu hakkında görüşme sağladılar.
BAKAN AŞKIN BAK MÜJDELEMİŞTİ, YENİ PROJELER YOLDA
Geçtiğimiz yerel seçimlerde Bolu’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Çok güzel, yaşayan bir stadyumu Bolu’muza kazandıracağız. Çalışmaları süratle tamamlayıp stadın ihalesini yapacağız. Bolu’nun spor şehri olması yönünde çok daha büyük adımlar atacağız.” sözleriyle müjdeyi vermişti. Bolu heyetinin Ankara ziyaretinde Bakan Aşkın Bak ile gerçekleştirilen görüşme sonrası, Bolu’ya 14 Bin seyirci kapasiteli modern bir stadyum yapılacağı netlik kazandı.
CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI CEVDET YILMAZ İLE DE GÖRÜŞÜLDÜ
Bolu heyeti, temaslarının son durağında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile bir araya geldi. Görüşmede, kentin genel sorunları ve kalkınma projeleri üzerine istişarelerde bulunuldu.
BAŞKAN GÜNER AÇIKLADI: “BOLU’MUZU DAHA DA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ.

Bolu AK Parti İl Başkanı Suat Güner yaptığı açıklamada, “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak ile bir araya gelerek stadyumumuzun durumu ve geleceği hakkında kapsamlı değerlendirmelerde bulunduk. Sayın Bakanımız, Bolu’ya modern ve ‘yaşayan’ bir stadyum kazandırma sözü vermişti. Bugün geldiğimiz noktada, projelendirme ve ihale süreçlerinin hızla başlatılmasıyla birlikte bu sözün hayata geçirildiğini görmekten büyük memnuniyet duyuyoruz.” dedi.
Güner, “AK Parti Hükümeti olarak milletimize ne söz verdiysek, tek tek yerine getiriyoruz. Bolu’ya modern bir stadyum kazandırma vaadimizi de aynı kararlılıkla gerçeğe dönüştürüyoruz. Bolu’nun spor altyapısını güçlendirmek, gençlerimize daha iyi olanaklar sunmak ve şehrimizi sporun merkezi hâline getirmek için durmadan çalışıyoruz. Siz değerli hemşehrilerimizin desteğiyle Bolu’muzu daha da ileriye taşıyacağımıza inancımız tamdır.” diyerek sözlerini noktaladı.
(Haber: Meral Bınar)