1. Haberler
  2. Güncel
  3. İSTİKLAL MARŞI’NIN 102. YILI PROGRAMLA ANILDI

İSTİKLAL MARŞI’NIN 102. YILI PROGRAMLA ANILDI

featured

İlçemiz Gerede’de 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulünün 102. yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü dolayısıyla tören düzenlendi. 13 Mart 2023 Pazartesi günü saat 10.30’da düzenlenen programa ilgi yoğun oldu.

Yenimahalle İlkokulu Fuaye Salonunda gerçekleştirilen programa Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan, Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizami Özalp, kurum müdürleri, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Yenimahalle İlk ve Ortaokulu öğrencilerinin düzenlemiş olduğu istiklal temasını vurgulayan şiir, resim, Oratoryo ve kompozisyonlarla devam etti. Mehmet Akif Ersoy’un hayatının anlatıldığı video gösteri ile devam eden program, yarışmalarda derece elde eden öğrencilere ödül takdimi ile sona erdi.

Programın düzenlenmesinde emeği geçenlere yapılan teşekkür konuşmalarının ardından derece elde eden öğrenciler tebrik edildi.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İSTİKLAL MARŞI’NIN 102. YILI PROGRAMLA ANILDI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir