• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2025 - Gerede
  1. Haberler
  2. Güncel
  3. Özel, Bolu’yla İlgili Kararını Duyurdu

Özel, Bolu’yla İlgili Kararını Duyurdu

TBMM Özgür Özel, CHP TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu (1)

CHP Lideri Özgür Özel, önümüzdeki günlerde Bolu’ya gelmeye devam edeceğini duyurdu. Özel, “40 günde üç kez gittim Bolu’ya, gitmeye de devam edeceğim” dedi.

CHP Genel Başkanı Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmede bulundu. Kartalkaya Kayak Merkezi’nde meydana gelen otel yangınına ilişkin Özel, “Bugün 49’uncu gün. İlk gün de oradaydık, her hafta da burada konuştuk. Taziyeler için oradaydık. 40’ıncı günü oradaydık. 40 günde üç kez gittim Bolu’ya, gitmeye de devam edeceğim. Biliyorsunuz 7 bilirkişi görevlendirildi. Bu arkadaşlardan üç gün içinde rapor istendi. Gece-gündüz çalışıp rapor yazdılar. Teslim edince başsavcı almadı. Neden? Ankara’dan baskı geliyor, ‘O rapora bir bakın.” dedi.

CHP Lideri, sözlerini şöyle tamamladı, “Raporda ne var? Suçlular sayılmış; ‘Turizm Bakanlığı sorumlu’ diyor, ‘Bolu Belediyesi de sorumsuz’ diyor. ‘Buradan Bakanlığı çıkarın, Bolu Belediyesi’ yazın. ‘Efendim kanunda yeri yok. Bütün denetimler bunlarda. Bolu Belediyesi’nin yetkisi yok. Bakanlık yapmamış. Ayrıca Bolu Belediyesi yıllarca AK Parti’deyken de yapılmamış. Ne o suçlu, ne bu suçlu. Görev alanının dışında başka ilçede bu belediye. Bolu, büyükşehir değil.’ ‘Hayır, bunu böyle yazmazsanız azlinizi isteyin’ ‘Üç günde rapor verin’ diyenler, raporu üç günde hazırladılar.”

(Haber: Kemal Akın)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Özel, Bolu’yla İlgili Kararını Duyurdu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir