1. Haberler
  2. Kültür & Sanat
  3. Bolu ve Gerede, Türkiye’nin Zirvesinde Yer Alıyor: Yöresel Lezzetin Hikayesi

Bolu ve Gerede, Türkiye’nin Zirvesinde Yer Alıyor: Yöresel Lezzetin Hikayesi

Gerede Ilgaz Koçhisar
Bolu Gerede Kesi 3

Sütün Dönüşümüyle Harmanlanan Yerel Lezzet

Bolu ve Gerede Keşleri, organoleptik özellikleriyle de dikkat çekiyor. Bolu Keşi, küçük gözenekli ve krem renginde bir yapıya sahipken, Gerede Keşi ekşimtırak tat ve doğal yoğurt kokusu ile kendini belli ediyor. Her iki lezzet de geleneksel yöntemlerle üretilen ve bölge insanının hayatına dokunan önemli lezzetler arasında yer alıyor.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Yazı Sona Erdi!

Yüklenemedi, lütfen tekrar deneyiniz.

Bolu ve Gerede, Türkiye’nin Zirvesinde Yer Alıyor: Yöresel Lezzetin Hikayesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir