Bolu’da Vefat Edenler (01.07.2024)

featured

ALİ YILDIRIM

Gerede İlçemiz Karacadağ Köyü Kayabaşı Mahallesinden; merhum Mahir Yıldırım ve İlyas Yıldırım’ın kardeşleri, Saray Taksiden Asaf Yıldırım’ın amcası Ali Yıldırım vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Karacadağ Köyü Kayabaşı Mahallesinde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

HİLMİ COŞKUN

Gerede İlçemiz Mangallar Köyü İmreşe Mahallesinden; merhum Hacı Niyazi Çoşkun’un oğlu, Bahtiyar ve Ümit Coşkun’un babaları, Hilmi Coşkun, Hüdayi Coşkun, Bahri Coşkun, Oğuzhan Coşkun, Furkan Coşkun, Mehmet Açıkgöz ve Fikret Açıkgöz’ün dedeleri Hilmi Coşkun vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00’de Dayıoğlu Mahallesi İhvan Sitesindeki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Mangallar Köyü mezarlığına defnedilecektir.

HAKKI KÖROĞLU

Karaçayır Mahallesi halkından Nezaket KÖROĞLU’nun eşi Nurhan, Nurşen ve Murat KÖROĞLU’nun babaları ; Cenazesi buğün siteler camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

SELMA ERDOĞAN

Taşkesti Elmacıkdere Köyü yukarı mahalle halkında;Yusuf ERDOĞAN’ın eşi Yakup, Ersin,Atilla,Fethi,Soner ve Adnan ERDOĞAN’ın anneleri; Cenazesi bugün kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Elmacıkdere köy mezarlığına defnedilecektir.

İRFAN ÇİLESİZ

Tatlar köyü halkından;İsmail ÇİLESİZ’in Abisi Emekli Başçavuş ; Cenazesi bugün Tatlar köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Tatlar köyü Mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Kemal Akın)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Vefat Edenler (01.07.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir