Bolu’da Vefat Edenler (01.10.2024)

featured

RAMAZAN GÜLDENİZ

Dörtdivan İlçesi Bünüş Köyü halkından; Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Dörtdivan Bünüş Köyü mezarlığına defnedilecektir.

ZEKİYE TUĞRAN

Seben İlçesi halkından; Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Seben merkez mezarlığına defnedilecektir.

MEHMET ALAGÖZ

Seben İlçesi Bozyer Köyü halkından; Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Seben Bozyer Köyü mezarlığına defnedilecektir.

ALİ OSMAN YILDIZ

Gerede İlçemiz Güneydemirciler Köyü Bıçakcılar Mahallesinden; Merhum Salih Yıldız’ın oğlu, Kerem Yıldız’ın babası, Hacı Kemal Kılınçarslan’ın damadı, Faruk Kılınçarslan’ın eniştesi, Zekeriya Çelik, Muzaffer Demir ve Ramazan Aydemir’in bacanakları, Çaycuma Esnaflarından Ali Osman Yıldız vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Güneydemirciler Köyü Bıçakcılar Mahallesinde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

EMİNE YILMAZ

Gerede İlçemiz İmamlar Köyünden; Gerkonsandan Emekli Kemal Emür ve Yakup Kurukan’ın kayınvalideleri, Murat, Musa, Mustafa, Hatice ve Belediyeden Emekli İsa Emür’ün anneanneleri Emine Yılmaz vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip İmamlar Köyünden kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

DAVUT BALABAN

Gerede İlçemiz Dikmen Köyünden; İbrahim Çoban ve Oktay Başaran’ın kayınpederi Yaşar, Fevzi ve Emin Balaban’ın amcası, Davut Balaban vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Dikmen köyünde kılınacak cenaze namazından sonra Dikmen köyü mezarlığına defnedilecektir.

EMİNE ACAR

Gerede İlçemiz Samat Köyünden; İlçemiz esnaflarından Acar Elektrikten Abdullah Acar’ın kardeşi, Hakan Acar ve Merve Yaman’ın anneleri, Demirci Bayram Acar’ın eşi Emine Acar vefat etmiştir. Cenazesi saat 15.30’da Dayıoğlu Mahallesi eski Türk Petrol arkasındaki evinden alınarak ikindi namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Samat Köyü mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Kemal Akın)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Vefat Edenler (01.10.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir