Bolu’da Vefat Edenler (03.07.2024)

featured

FATMA YURT

Gerede İlçemiz Yenimahalleden; Merhum Yakup Yurt’un eşi, Necmettin Yurt’un annesi, Mustafa Yurt’un babaannesi, Sanayi esnaflarından Muharrem Karataş, Durmuş Ercimen ve Adil Özkan’ın kayınvalideleri Fatma Yurt vefat etmiştir. Cenazesi Saat: 12.00’da Yenimahalle Necip Fazıl Caddesi Ardıç Sokaktaki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Süllertoklar Köyü mezarlığına defnedilecektir.

SULTAN CİMŞİR

Gerede İlçemiz Kavacık Köyünden; Hacı Ahmet Cimşir’in eşi, İsmail Cimşir’in annesi Sultan Cimşir vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Kavacık Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

ÖMER KARTAL

Gerede İlçemiz Samat Köyünden; Tabak esnaflarından Ramazan Kartal’ın ağabeyi, İbrahim Kartal’ın babası, Sefa ve Muhammet Kartal’ın dedeleri, Tabak esnaflarından Ali, Ömer ve Emre Kartal’ın amcaları Ömer Kartal vefat etmiştir. Cenazesi Saat:12.00’da Orta Mahalle Necmettin Erbakan Caddesindeki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Samat Köyü mezarlığına defnedilecektir.

ŞEVKET ÇINAR

Gerede İlçemiz Kavacık Köyünden; Merhum Hacı Sezai Çınar’ın oğlu, İsmail ve İbrahim Çınar’ın kardeşleri, Ramazan Çalışkan’ın kayınbiraderi, Hasan Yerlikaya’nın damadı, Emin Yerlikaya’nın bacanağı, Emrullah ve Yılmaz Yerlikaya’nın enişteleri Hafız İmam Şevket Çınar vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Kavacık Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

ENGİN GÖKDEMİR

Yumrukaya köyü halkından (Merhum) Hayrullah ve Fatma GÖKDEMİR’in oğlu, Zülfiye GÖKDEMİR’in eşi, Zeynep ve Zerrin’in babaları, Haşim, Saffet, Sadet, Ayşe, Hatice ve Salih’in kardeşi; Cenazesi bugün öğle namazına mütakip yumrukaya köyü mezarlığına defnedilecektir.

SABRİ GÖKDEMİR

Ömerler köyü halkından (Merhum) Muhittin GÖKDEMİR’in oğlu, Fatma GÖKDEMİR’in eşi (Merhum) Sami GÖKDEMİR ve Hatice ALAGÖZ’ün babası; Cenazesi bugün öğle namazına mütakip ömerler köyü mezarlığığına defnedilecektir.

(Haber: Murat Kalaycı)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Vefat Edenler (03.07.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir