Bolu’da Vefat Edenler (05.10.2024)

featured

LÜTFİYE TURAN

Kuzörendağlı Köyü halkından, merhum Osman TURAN’ın eşi, Mehmet TURAN, Ülviye YAMAK’ın anneleri, Adil, Şerife, Ali, Bilal, Esma ve Tuğba TURAN’ın babaanneleri; Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Kuzörendağlı Köyü mezarlığına defnedilecektir.

MEHMET YILMAZ

Göynük İlçesi Akçaalan Köyü halkından, Meryem YILMAZ’ın eşi, merhum Ahmet, Feridun, Fatma ve Bolu Belediyesi İtfaiye personeli İbrahim YILMAZ’ın babaları; Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Göynük Akçaalan Köyü mezarlığına defnedilecektir.

İSMAİL CIBIR

Gerede İlçesi Avşar Köyü halkından; Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Gerede Avşar Köyü mezarlığına defnedilecektir.

RAMAZAN KÖSE

Mengen İlçesi Başyellice Köyü halkından; Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Mengen Başyellice Köyü mezarlığına defnedilecektir.

RABİA ERGÜN

Kıbrısçık İlçesi Alan Borucak Köyü halkından, Şeref ERGÜN’ün eşi, Kemal ve Abdullah ERGÜN’ün anneleri, Bolu Belediyesi’nden emekli; Cenazesi bugün Dodurga Şahinoğlu Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Murat Kalaycı)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Vefat Edenler (05.10.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir