Bolu’da Vefat Edenler (07.06.2024)

featured

MÜRVET BİCAN

Gerede İlçemiz Eymür Köyünden; Durmuş Bican’ın eşi, Durali ve Yusuf Bican’ın anneleri, Merhum Durmuş Fırtına’nın kardeşi Mürvet Bican vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Eymür Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

MEHMET ÖNDAĞ

Gerede İlçemiz Afşartarakçı Köyünden; Şerife Öndağ’ın eşi, Tabak esnaflarından Ahmet, Mustafa ve Hasan Öndağ’ın amcaları, Yasemin Alıç ve Nilüfer Bal’ın babaları, Serhat Alıç ve Murat Bal’ın kayınpederi, Murat Özsert’in eniştesi Mehmet Öndağ vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Afşartarakçı Köyü mezarlığına defnedilecektir.

BİLAL BİCAN

Gerede İlçemiz Eymür Köyünden, Kabiller Mahallesi Eşrafından, Ayşe Bican’ın eşi, Muammer, Hüseyin ve Mustafa Bican’ın babaları, Emekli Polis Memuru Nuri Öztürk, Belediyeden emekli Ömer Pay, Arif Aydın ve Mengen Devlet Hastanesi Müdürü Uğur Pay’ın enişteleri Hacı Bilal Bican vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Eymür Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

YAŞAR SÖNMEZ

Türkan SÖNMEZ’in eşi, Eda ve Süha SÖNMEZ’in babaları, Karacasu Orüs Fabrikası’ndan emekli; Cenazesi bugün Siteler Camii’nde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

FATMA YILDIZ

Mudurnu İlçesi Yenişıhlar Köyü halkından, merhume Vasfiye CÜMBÜŞLÜ, merhum Mustafa CÜMBÜŞLÜ’nün kızları, Ormancı Nazif YILDIZ’ın eşi, Mürvet DEMİRAL ve Yüksel EFE’nin kardeşleri, Nihal KÜÇÜKÖZ, Özgür ve Ebru YILDIZ’ın anneleri; Cenazesi bugün Mudurnu Yenişıhlar Köyü Camii’nde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Mudurnu Yenişıhlar Köyü mezarlığına defnedilecektir. Saat 10:30 da Borazanlar Camii önünden araç kaldırılacaktır.

AHMET HAMDİ DİNÇEL

Ağaçcılar Köyü halkından, merhum Uğur DİNÇEL ve Mehmet DİNÇEL’in babaları; Cenazesi bugün Ağaçcılar Köyü Camii’nde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Ağaçcılar Köyü mezarlığına defnedilecektir.

İSMAİL ŞENER

Gölköy Köyü halkından, Sümer Mahallesi’nde ikamet eden, merhume Safiye ŞENER’in eşi, Avni ŞENER’in babası, Seyhan ŞENER’in kayınbabası, Semra ve Anıl’ın dedeleri; Cenazesi bugün Gölköy Köyü Camii’nde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Gölköy Köyü mezarlığına defnedilecektir.

SABİHA GÜRELLİ

Cenazesi bugün Fatih Camii’nde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Sağlık Dodurga Mezarlığına defnedilecektir.

AYDIN KIYAK

Düzce Kaynaşlı İlçesi Yeşiltepe Köyü halkından; Cenazesi bugün Cuma namazından sonra Düzce Kaynaşlı Yeşiltepe Köyü mezarlığına defnedilecektir.

SEHER ÖZTÜRK

Tekke Yenipelitçik Köyü halkından, merhum Mustafa ÖZTÜRK’ün eşi, Nazile Durmuş, Yılmaz, Emine, Zeynep ve Serpil’in anneleri; Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Yenipelitçik Köyü mezarlığına defnedilecektir.

MEHMET NEFES

Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Düzce Akçakoca Kurukavak Köyü mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Kemal Akın)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Vefat Edenler (07.06.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir