Bolu’da Vefat Edenler (07.10.2024)

featured

SELAHATTİN KARAÇAYLI

Köroğlu Mahallesi halkından, Satı KARAÇAYLI’nın eşi, Mustafa, Zafer, Mehtap ve Serap KARAÇAYLI’nın babaları; Cenazesi bugün Köroğlu Mahallesi Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

KAZIM AKSOY

Borazanlar Mahallesi halkından, Zeynep AKSOY’un eşi, Mehmet Ali, Bekir, Osman, Gülistan, İbrahim, Halil ve Uğur’un babaları; Cenazesi bugün Borazanlar camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Paşaköy Mezarlığına defnedilecektir.

KEMAL BAKŞİ

Vasfiye BAKŞİ’nin eşi, Bahattin ve Mehmet BAKŞİ’nin babaları; Cenazesi bugün Siteler Camii’nde kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.

ŞENEL KARAGEYİK

Küçükberk Mahallesi halkından; Cenazesi bugün Küçükberk Mahallesi Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Küçükberk mahalle mezarlığına defnedilecektir.

RAFİYE ÖZDEMİR

Okçular Köyü halkından, Ratip ÖZDEMİR’in eşi, Rahmi ve Yüksel ÖZDEMİR’in anneleri; Cenazesi bugün ikindi ve cenaze namazından sonra Okçular Köyü mezarlığına defnedilecektir.

HURİYE ÖZTOPRAK

Müstakimler Köyü halkından; Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Müstakimler Köyü mezarlığına defnedilecektir.

BİRCAN AKTAŞ

Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Zonguldak Ereğli merkez mezarlığına defnedilecektir.

AYŞE ÖZDEMİR

Gerede İlçemiz Danişmentler Köyünden; Merhum Abdulhalik Özdemir’in eşi, İbrahim Uçarlı’nın kardeşi Ayşe Özdemir vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Danişmentler Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Hızır İlyas Yıldırım)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Vefat Edenler (07.10.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir