Bolu’da Vefat Edenler (08.10.2024)

featured

HAFİZE ZEKİ

Kıbrıscık İlçesi Deveören Köyü halkından, Merhum Kazım ZEKİ’nin eşi Rasim, Rafet, Raşit ZEKİ’nin anneleri;

Cenazesi bugün Berk Köyü Yeni Mahalle camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Çamyayla Köyü mezarlığına defnedilecektir.

ÇOŞKUN KALAYCI

Selahattin KALAYCI ve Gülşen OKUTANOĞULLARI’nın oğulları, Fatih KALAYCI’nın ağabeyi;

Cenazesi bugün Sandallar Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Sandallar mahalle mezarlığına defnedilecektir.

BAKİ ÖZCAN

Gerede İlçemiz Ağızörengüney Köyü’nden; Seyit Ahmet Özcan, Zeliha Dumanoğlu ve Hacer Yazan’ın babaları, deri sanayi esnaflarından Abdullah Özcan’ın amcası Hacı Baki Özcan vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Ağızörengüney Köyü’nde defnedilecektir.

ÖZLEM YAZAR

Gerede İlçemiz Orta Mahalleden; Hacı Emin Efendi Camii emekli Müezzini merhum İsmail Aydoğan ve merhume Nezaket Aydoğan’ın kızları, merhum Refik Yazar’ın eşi, Öznur, Murat ve Bahadır Yazar’ın anneleri, Doğan ve Fatma Batıbay’ın ablaları, Fazıl ve Tuğçe Batıbay’ın teyzeleri Özlem Yazar vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

ALİ SÖĞÜTDELEN

Gerede İlçemiz Taşlar Köyünden; Mehmet ve Ülkü Söğütdelen’in babaları, Başmüfettiş Ali Söğütdelen vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Taşlar Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Kemal Akın)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Vefat Edenler (08.10.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir