Bolu’da Vefat Edenler (09.07.2024)

featured

MİHRİMAN YILDIZ

Gerede İlçemiz Çoğullu Köyünden; Yunus Yıldız’ın eşi, merhum Bahattin Yıldız’ın annesi, sanayi esnaflarından Ferhat Pektaş ve Recep Sevinç’in kayınvalideleri Mihriman Yıldız vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00’de Seviller Mahallesi Hafız Esat Gerede Caddesindeki evinden alınarak Öğle Namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

BAYRAM DURSUN

Tekke Işıklar köyü halkından; Durkadın DURSUN’un eşi, Hacer, Hüseyin, Hatice, İsmail, Huri ve Gülcan’ın babaları, eski Belediye çalışanlarından; Cenazesi bugün Semerkant Mahallesi Akman Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Çıkınlar Mezarlığına defnedilecektir.

AYŞE BİR

Merhum Ali BİR’in eşi, Fatma, Yüksel ve Aysel’in anneleri, Kemal, Alaattin ve Sefer’in kayınvalideleri; Cenazesi bugün öğle namazından sonra Yukarısoku Mahalle mezarlığına defnedilecektir.

AYŞE YILMAZ

Cenazesi bugün Karacasu Beldesi Santral Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Karacasu mezarlığına defnedilecektir.

CAHİT KOÇ

Cenazesi bugün Siteler Camii’nde kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.

MEHMET BEKLEN

Mudurnu İlçesi Keçikıran Köyü halkından; Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Mudurnu Keçikıran Köyü mezarlığına defnedilecektir.

HATİCE YİĞİT

Mudurnu İlçesi Taşkesti Beldesi halkından; Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Mudurnu Taşkesti Belde mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Meral Bınar)

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Vefat Edenler (09.07.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir