Bolu’da Vefat Edenler (09.08.2024)

featured

MUHİTTİN KARASU

Tekke Işıklar Köyü halkından, Gölyüzü Mahallesinde ikamet eden, Ayşe KARASU’nun eşi, Hakkı KARASU’nun kardeşi, Şaziye ÇAYDAR, Ramazan ve Seval KARASU’nun babaları; Cenazesi bugün cuma ve cenaze namazından sonra Tekke Işıklar Köyü mezarlığına defnedilecektir. (Uğur Mumcu Parkı önünden 10:30’da otobüs kaldırılacaktır.)

HÜSNİYE ÇETİN

Mudurnu İlçesi Yazılar Köyü halkından, Emekli Ormancı Mehmet ÇETİN’in eşi, Talat ÇETİN’in annesi, Nurhan ÇETİN’in kayınvalidesi; Cenazesi bugün Karaköy Toki Ensar Camii’nde kılınacak, cuma ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

NURİYE FİDAN

Pirahmetler Köyü halkından, Almanya’da ikamet eden, Nurettin FİDAN’ın eşi, İlknur DURMAZ, Gülnur DİNÇSOY, Mehmet FİDAN ve Sema BULUT’un anneleri; Cenazesi bugün cuma ve cenaze namazından sonra Pirahmetler Köyü mezarlığına defnedilecektir.

YÜKSEL YALÇIN

Cenazesi bugün cuma ve cenaze namazından sonra Yeniçağa merkez mezarlığına defnedilecektir.

MÜRÜVVET ARSLAN

Cenazesi bugün cuma ve cenaze namazından sonra Karabük Eskipazar İlçesine defnedilecektir.

BAYRAM CÜNGÜL

Cenazesi bugün cuma ve cenaze namazından sonra Yozgat Akdağmadeni İlçesi Veziralanı Köyüne defnedilecektir.

HİLMİ ÇALIŞKAN

Gerede İlçemiz Dikmen Köyünden; Hacı Salih Çalışkan’ın oğlu, Hüdayi ve Remzi Çalışkan’ın kardeşi, Sezer ve Salih Çalışkan’ın babaları, Yaşar Çakır’ın kayınbiraderi, Hilmi Çalışkan vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Dikmen Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

VELİ CEYHAN

Gerede İlçemiz Kabiller Mahallesi’nde ikamet eden Veli Ceyhan vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Kemal Akın)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Vefat Edenler (09.08.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir