Bolu’da Vefat Edenler (10.08.2024)

featured

Vefat eden hemşehrilerimize Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

HAKKI SOLMAZ

Tekke Bozarmut Köyü halkından, Durkadın SOLMAZ’ın eşi, Döndü KARAARSLAN, Emin ve Mehmet SOLMAZ’ın kardeşleri, Sabri, Arif, Reşat, Halit ve Kerim SOLMAZ’ın babaları; Cenazesi bugün ikindi ve cenaze namazından sonra Tekke Bozarmut Köyü mezarlığına defnedilecektir. (Uğur Mumcu Parkı Yanından Saat 14:30’da otobüs kaldırılacaktır.)

AYTEN BAYSEÇ

Elmalık Köyü halkından, Emine DEMİRTAŞ’ın kayınvalidesi, Ümit DEMİRTAŞ’ın annesi; Cenazesi bugün ikindi ve cenaze namazından sonra Elmalık Köyü mezarlığına defnedilecektir.

HÜSNİYE OKUMUŞ

Mudurnu İlçesi Elmacık Hacı Köyü halkından, Fahri OKUMUŞ’un eşi, İmren GÜLSÜN, Kadir, Neriman ve Recep OKUMUŞ’un anneleri; Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Muduru İlçesi Elmacıkdere Köyü mezarlığına defnedilecektir.

YAKUP ÇALIŞKAN

Ulumescit Köyü halkından, Neriman ÇALIŞKAN’ın eşi, Melek YAMAN, Süleyman ve Harun ÇALIŞKAN’ın babaları, Emekli İmam; Cenazesi bugün ikindi ve cenaze namazından sonra Ulumescit Köyü Aftallar Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

NİLGÜN MALKOÇ

Seben İlçesi halkından, Suat MALKOÇ’un eşi,Gülcan ve Burcu BOSTANCI’nın ablaları, Berke Can MALKOÇ’un annesi; Cenazesi bugün Bilali Habeşi Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Borazanlar Mezarlığına defnedilecektir.

FATMA GÜMÜŞDAL

Mudurnu İlçesi halkından; Cenazesi bugün ikindi ve cenaze namazından sonra Mudurnu İlçesi Hüsamettindere Köyü mezarlığına defnedilecektir.

YAŞAR GÜLMEZ

Göynük İlçesi halkından; Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Göynük İlçesi Merkez mezarlığına defnedilecektir.

ELİFE SARIKAYA

Cenazesi bugün Öksüz Tekke Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Alpağutbey Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

MUSTAFA DERE

Cenazesi bugün ikindi ve cenaze namazından sonra Ericek Köyü mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Hüseyin Calp)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Vefat Edenler (10.08.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir