1. Haberler
  2. Vefat Edenler
  3. Bolu’da Vefat Edenler (10.10.2024)

Bolu’da Vefat Edenler (10.10.2024)

featured

DÖNDÜ GÖKHAN

Dörtdivan Yağbaşlar Köyü Mursallar mahallesi halkından, Merhum Hacı Ahmet GÖKHAN’ın eşi; Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Dörtdivan Yağbaşlar Köyü Mursallar mahalle mezarlığına defnedilecektir. Saat 10:30 da Öğretmenevi önünden araç kaldırılacaktır.

CEVAT CEYLAN

Kalıcı Konutlar Mahallesi halkından, Seyhan, Sevinç, Selvi ve  Cahit CEYLAN’ın babaları, Ergün KARAAĞAÇ’ın kayınbabası; Cenazesi bugün ikindi ve cenaze namazından sonra Mengen Gökçesu Kayışlar Köyü mezarlığına defnedilecektir.

NİZAMETTİN İNAN

Çepni Köyü halkından, Nazmi İNAN’ın oğlu Arzu KESAL’ın kardeşi, Semiha İNAN’ın eşi, Volkan ve Doğukan İNAN’ın babaları; Cenazesi bugün ikindi ve cenaze namazından sonra Çepni Köyü mezarlığına defnedilecektir.

FATMA DEMİRBAŞ

Alpağut Mahallesi halkından,Merhum Nurettin GÜLTEKİN’in kardeşi, Akif DEMİRBAŞ’ın eşi, Nadire, Mehmet ve Halil DEMİRBAŞ’ın anneleri; Cenazesi bugün Öksüz Tekke Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Çakmaklar mahalle mezarlığına defnedilecektir.

HASAN KALPAKLI

Paşaköy Mahallesi halkından; Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Paşaköy Mezarlığına defnedilecektir.

AYDIN TEKİN

Ferhat TEKİN’in oğlu, merhum Ayhan ve Adnan TEKİN’in kardeşleri, Yüksel TEKİN’in eşi, Sibel ARSLANTÜRK ve Ömer TEKİN’in babaları, emekli öğretmen; Cenazesi bugün saat 11:00 da Boluda ki evinden alınarak, Düzce Şehitlik Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra şehir mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Hızır İlyas Yıldırım)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Vefat Edenler (10.10.2024)
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir