1. Haberler
  2. Vefat Edenler
  3. Bolu’da Vefat Edenler (11.10.2024)

Bolu’da Vefat Edenler (11.10.2024)

featured

SEBAHAT DEMİR

Seben İlçesi Kabak Köyü halkından, Zeki DEMİR’in eşi, Nurhan ÖZKAN, Sedat DEMİR, Şükran KÖSTEN’in anneleri, Hayrettin ARABACI, Nebahat DANIŞAN, Asiye KALAYCI’nın ablaları; Cenazesi bugün Kantar Camii’nde kılınacak, cuma ve cenaze namazından sonra Bolu merkez Kabaklılar Mezarlığı’na defnedilecektir.

OSMAN BOLU

Baltalı Köyü halkından, merhume Fatma BOLU’nun eşi, merhum Hüseyin BOLU, merhum İsmet ÖZDEMİR’in ağabeyleri Nurettin ve Hayrettin BOLU, Nadire ÇELİK’in babaları; Cenazesi bugün cuma ve cenaze namazından sonra Aşağı Baltalı Köyü mezarlığına defnedilecektir.

RUKİYE GÜLER

Sultanbey Köyü halkından,Hakkı GÜLER’in eşi, Nuray KIRBAŞ, Gülay BİLEN, Cemile TEKİN’in anneleri, Fatma ve Hatice ŞAYER, Muhsin ÇELEN’İN ablaları; Cenazesi bugün Cuma ve cenaze namazından sonra Sultanbey Köyü mezarlığına defnedilecektir.

RAFET GÜMÜŞ

Seyit Mahallesi halkından, merhum Ali GÜMÜŞ’ün oğlu Esma GÜMÜŞ’ün eşi, Lütfü ve Rasif GÜMÜŞ’ün kardeşleri; Cenazesi bugün Seyit Köyü Ferah Mahallesi Camii’inde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Seyit Köyü Ferah mahalle mezarlığına defnedilecektir.

DURKADIN ÖZDEMİR

Gerede İlçemiz Çoğullu Köyünden; merhum Hafız Halil Özdemir’in eşi, PTT’den emekli İlhami Özdemir’in annesi, Tabak esnaflarından Salih Özdemir, Halil Özdemir, Hafız Muhammet Özdemir, Yaşar Çarkanat ve Niyazi Öztürk’ün babaanneleri, Ali Sevinç’in kayınvalidesi, Kemerci Ruhi Öztürk ve Ankara esnaflarından Şerafettin Sevinç’in anneanneleri Durkadın Özdemir vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.30’da Yeni Mahalle Özlem Sokaktaki evinden alınarak Cuma namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Çoğullu Köyü mezarlığına defnedilecektir.

YAŞAR TARHAN

Cenazesi bugün Cuma ve cenaze namazından sonra Ankara Güdül Yeşilöz Köyü mezarlığına defnedilecektir.

NEZİHA ATMACA

Cenazesi bugün Cuma ve cenaze namazından sonra Sakarya Yorgalar Mezarlığına defnedilecektir.

HAKAN AKÇA

Gerede İlçemiz Tatlar Köyü Koçlar Mahallesinden; Cevdet Akça’nın torunu, Mehmet Akça’nın oğlu, Erdoğan Akça ve Ali İhsan Peker’in yeğenleri Hakan Akça vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Tatlar Köyü Koçlar Mahallesinde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

HALİL AKGÜL

Gerede İlçemiz Yakakaya Köyünden; İbrahim Akgül’ün babası, Abdullah Ayar’ın yeğeni Hacı Halil Akgül vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına mütakip Yakakaya Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Hüseyin Calp)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Vefat Edenler (11.10.2024)
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir