1. Haberler
  2. Vefat Edenler
  3. Bolu’da Vefat Edenler (12.10.2024)

Bolu’da Vefat Edenler (12.10.2024)

featured

FATMA KARAOSMANLAR

Sığındı Köyü halkından, Hasan KARAOSMANLAR’ın eşi, Hüseyin, İzzet, Adem, Erdem ÖZTÜRK, Nezaket GÜRER’in kardeşi; Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Kandamış Köyü mezarlığına defnedilecektir.

SAMİ HOLAT

Karacasu Beldesi halkından, Merhum Durmuş ve Mükerrem HOLAT’ın oğlu, Güngör, Gürcan ve Özlem HOLAT’ın babaları; Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Karacasu Belde mezarlığına defnedilecektir.

SEDAT KAZANCI

Alpağut Mahallesi halkından,Sevim NAMDAR’IN kardeşi, Avni KAZANCI’nın yeğeni; Cenazesi bugün Alpağut Mahallesi Yukarı Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Alpağut Mahallesi Mezarlığına defnedilecektir.

MÜZEYYEN YILDIRIM

Aşağısoku Mahallesi halkından, Rahmi YILDIRIM’ın eşi, Serpil ŞAHİN, Serap ATALAY ve Sercan YILDIRIM’ın anneleri; Cenazesi bugün Aşağısoku Özbostancı Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Aşağısoku Mahalle Mezarlığına defnedilecektir.

YUSUF DEMİR

Gerede İlçemiz Karacadağdemirciler Köyü’nden; merhum Durmuş Demir’in oğlu, Ali ve Eyüp Demir’in ağabeyleri, Mehmet Yalçın’ın kayınpederi Çolak Yusuf Demir vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Karacadağdemirciler Köyü’nde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

PERİHAN KARAOSMANOĞLU

Gerede İlçemiz Seviller Mahallesinden; merhum Sabri Karaosmanoğlu’nun eşi, merhum Hasan Karaosmanoğlu, Besime Demir ve Emine Emer’in anneleri,Sabri ve Koral Karaosmanoğlu’nun babaanneleri, Perihan Karaosmanoğlu vefat etmiştir. Cenazesi saat 15.30’da Kitirler mahallesi Saraç apartmanındaki evinden alınarak ikindi namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra şehir mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Kemal Akın)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Vefat Edenler (12.10.2024)
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir