1. Haberler
  2. Vefat Edenler
  3. Bolu’da Vefat Edenler (13.10.2024)

Bolu’da Vefat Edenler (13.10.2024)

featured

FAHRETTİN ÖZDAŞ

Seben ilçesi Kesenözü Köyü halkından, Merhume Sabiha ÖZDAŞ’ın eşi, Veli, Şabettin, Tacettin ÖZDAŞ’IN babaları, Ayşe ÖZDAŞ’IN ağabeyi; Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Kesenözü Köyü mezarlığına defnedilecektir.

İSMET CAN

Cenazesi bugün ikindi ve cenaze namazından sonra Mudurnu Çepni Köyü mezarlığına defnedilecektir.

ABDULLAH SARITAŞ

Yukarısoku Mahallesi halkından, Huriye SARITAŞ’ın eşi, Fatih SARITAŞ, Merhum Ayşe SARIER, Fatma GÜDEN’in babaları; Cenazesi bugün Yukarısoku Merkez Camii’nde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Yukarısoku Mahalle Mezarlığına defnedilecektir.

ÖMER VE FATMA ÇETİNTAŞ

Gerede İlçemiz Koçumlar Köyü Kıncallar Mahallesi’nden; İlçemiz tabak esnaflarından Hayri Çetintaş’ın babası ve annesi, Erol ve Murat Çetintaş’ın dede ve babaannesi, İbrahim Gökçe, Mustafa Ertuğral, Erkan Bulut, Erdoğan Yılmaz ve Faruk Acar’ın kayınpederleri ve kayınvalideleri Ömer ve Fatma Çetintaş vefat etmiştir. Cenazeleri saat 12.00’de Yenimahalle Armağan Sokak’taki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Koçumlar Köyü Kıncallar Mahallesi’ne defnedilecektir.

HALİL SONGÜR

Gerede İlçemiz Çoğullu Köyü’nden; Halim Songür’ün oğlu, Habibullah Songür’ün kardeşi, Mustafa ve Nilgün Songür’ün babası, Muharrem Songür ve Fatime Öneren’in amcası, Gülistan Songür’ün eşi Halil Songür vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Çoğullu Köyü’nde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Kemal Akın)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Vefat Edenler (13.10.2024)
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir