1. Haberler
  2. Vefat Edenler
  3. Bolu’da Vefat Edenler (16.10.2024)

Bolu’da Vefat Edenler (16.10.2024)

featured

OSMAN ORHAN

Borazanlar Mahallesi halkından, Dilber ORHAN’ın eşi, Erol ORHAN, Nilüfer KIYAK’ın babaları, emekli öğretmen; Cenazesi bugün ikindi ve cenaze namazından, sonra Yolçatı Köyü mezarlığına defnedilecektir. Saat 15:00 da Borazanlar Fen Lisesi yanından araç kaldırılacaktır.

HAYRİYE YILDIRIM

Gövem Köyü halkından, merhum Raşit YILDIRIM’ın eşi, Metin YILDIRIM, Firdevs YILDIZ, Sabahat GÜLAY, Süreyya BAYRAM’ın anneleri, Fatih YILDIRIM’ın babaannesi; Cenazesi bugün Doğancı Mahallesi Hacı Bayram Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Gövem Köyü mezarlığına defnedilecektir. Namaz sonrası camii önünden araç kaldırılacaktır.

KADİR YILMAZ

Gerede İlçemiz Aktaşkurtlar Köyünden; Aydın ve Yunus Yılmaz’ın babaları, Fatih Metin’in kayınpederi Kadir Yılmaz vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Bolu Pembe Ulaş Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

ZEYNEP BÜYÜKTAŞLI

Gerede İlçemiz Asmaca Köyü Çalca Mahallesinden; Merhum Bayram Büyüktaşlı’nın eşi, Durmuş Ali Büyüktaşlı’nın annesi Zeynep Büyüktaşlı vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Asmaca Köyü Çalca Mahallesinde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

EMİNE MÜŞERREF DEMİRER

Aşağısoku Mahallesi halkından, merhum Recep DEMİRER’in eşi, Hayrettin ve merhum FAHRETTİN DEMİRER, Sabahat çelen, Nezahat GÜLER, Münevver BUDAKOĞLU’nun anneleri; Cenazesi bugün Aşağısoku Mahallesi Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Aşağısoku mahalle mezarlığına defnedilecektir.

HAMDİ ÖZKAN

Mudurnu İlçesi Esenkkaya Köyü halkından; Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Mudurnu Esenkaya Köyü mezarlığına defnedilecektir.

ŞAHAP YILDIZ

Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Sakarya Geyve merkez mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Hızır İlyas Yıldırım)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Vefat Edenler (16.10.2024)
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir