Bolu’da Vefat Edenler (17.08.2024)

featured

DAVUT YETİŞİR

Seben İlçesi Gökhaliller Köyü halkından, Afer ve Ayşe YETİŞİR’in oğulları, Harun YETİŞİR’in kardeşi, Kemal ÇİFTÇİ’nin yeğeni; Cenazesi bugün Siteler Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.

FEYZULLAH AKSAY

Kıbrısçık İlçesi Alanhimmetler Köyü halkından, Safinaz CALB, Hurinaz KAYGI, Servet ve Sedat AKSAY’ın babaları; Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Kıbrısçık Alanhimmetler Köyü mezarlığına defnedilecektir. Saat 14:30 da Balcı Camii önünden araç kaldırılacaktır.

MUSTAFA FİDAN

Örencik Köyü halkından, Nebahat FİDAN’ın eşi, Gökçen ve Gökhan FİDAN’ın babaları, emekli öğretmen; Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Örencik Köyü mezarlığına defnedilecektir.

YAKUP ÇİL

Yenigüney Köyü halkından, merhum Tahir ve Emine ÇİL’in oğulları, Meliha ÇİL’in eşi, Uğur ve Seher ÇİL, Hülya GÜNEY’in babaları; Cenazesi bugün ikindi ve cenaze namazından sonra Yenigüney Köyü mezarlığına defnedilecektir.

RECEP ÖZEL

Cenazesi bugün öğle namazından sonra Muğla Dalaman merkez mezarlığına defnedilecektir.

MESUDE ÇETİNKAYA

Yeniçağa İlçesi halkından; Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Yeniçağa merkez mezarlığına defnedilecektir.

İBRAHİM ÇETİN

Göynük İlçesi İbrahimözü Köyü halkından; Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Göynük İbrahimözü Köyü mezarlığına defnedilecektir.

ADNAN ÇİMEN

Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Konya Ereğli merkez mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Münire Karabulut)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Vefat Edenler (17.08.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir