1. Haberler
  2. Vefat Edenler
  3. Bolu’da Vefat Edenler (18.10.2024)

Bolu’da Vefat Edenler (18.10.2024)

featured

BEHİYE BİLEN

Yaka Hamzabey Köyü halkından, Rasim BİLEN’in eşi, Kazım, Fatma, Nezahat, Melahat, Lütfiye, Emine, Rafiye BİLEN’in anneleri; Cenazesi bugün Cuma ve cenaze namazından sonra Hamzabey Köyü Yukarı Mahalle mezarlığına defnedilecektir.

KAMİL ATAŞ

Aktaş Mahallesi halkından, Şehriban ATAŞ’ın eşi, Kazım, Kemal, Erdal ve Naciye ATAŞ’ın babaları, Asır ATAŞ’ın kardeşi; Cenazesi bugün Aktaş Mahallesi Burhanbey Camii’nde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.

AZMİ ÇINAR

Fatma ÇINAR’ın eşi, Hatice YILMAZ, Nuran ERSOY, Burhan ÇINAR’ın babaları, Merhumlar Necmi YILMAZ, Yavuz ERSOY ve Çiğdem ÇINAR’ın kayınbabaları; Cenazesi bugün Siteler Camii’nde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.

SEFER ERGİN

Pelitçik Köyü halkından, Hayrettin, Sabahattin, Cemalettin, Ergin ve Kadriye YAŞAR’ın babaları; Cenazesi bugün Sümer Mahallesi Yeni Camii de kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Pelitçik Köyü mezarlığına defnedilecektir. Namazdan sonra Sümer Camii önünden araç kaldırılacaktır.

MELAHAT TOPÇU

Kozlu Köyü halkından, Yusuf TOPÇU’nun eşi, İbrahim AYDOĞAN, İlhami TOPÇU, Emine ÖZBAY’ın anneleri; Cenazesi bugün Cuma ve cenaze namazından sonra Kozlu Köyü mezarlığına defnedilecektir. Saat 11:30 da Küplüce Camii önünden araç kaldırılacaktır.

NEBAHAT KAÇMAZ

Milli Eğitim Müdürlüğü’nden emekli Recep Nuri KAÇMAZ’ın eşi; Cenazesi bugün Cuma ve cenaze namazından sonra Yeniçağa Hamzabey Köyü mezarlığına defnedilecektir.

FATMA KARTAL

Seben İlçesi Kızık Köyü halkından, merhum Hakkı KARTAL’ın eşi, Rabia YILDIRIM, Gürsel KUTLU, Emine TOPÇUOĞLU’nun ablaları; Cenazesi bugün Cuma ve cenaze namazından sonra Seben Kızık Köyü mezarlığına defnedilecektir. Saat 10:30 da Kızık Evi önünden araç kaldırılacaktır.

İSMAİL YILMAZ

Mudurnu İlçesi Çavuşderesi Köyü halkından; Cenazesi bugün Cuma ve cenaze namazından sonra Mudurnu Çavuşderesi Köyü mezarlığına defnedilecektir.

ERDOĞAN ÇIBIK

Cenazesi bugün Cuma ve cenaze namazından sonra Edirne Uzunköprü merkez mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Münire Karabulut)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Vefat Edenler (18.10.2024)
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir