Bolu’da Vefat Edenler (20.08.2024)

featured

DURSUN BİÇER

Gerede İlçemiz Karacadağdemirciler Köyünden; merhum Cafer ve Celal Biçer’in babaları, Yunuslar Köyünden Fevzi Güneş’in kayınpederi Dursun Biçer vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Karacadağdemirciler Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

HAYRİ ATALAY

Salıbeyler Mahallesi halkından, merhum Yusuf ve merhume Hacer ATALAY’ın oğulları, Bedriye ATALAY’ın eşi, Yusuf ATALAY, Hacer ÇELEBİ’nin babaları, merhum Mehmet ATALAY, Melahat KIVRAK’ın kardeşleri; Cenazesi bugün Salıbeyler Mahallesi Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Salıbeyler mahalle mezarlığına defnedilecektir.

EMİNE KONUK

Pelitçik Köyü halkından, merhum Kamil KONUK’un kızı, Eyüp ve Yusuf KONUK’un anneleri; Cenazesi bugün Sümer Mahallesi Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Pelitçik Köyü mezarlığına defnedilecektir.

SAFİYE ŞANLI

Seben İlçesi Haccağız Köyü halkından, merhum Ali ŞANLI’nın eşi, Zafer ve Gökhan ŞANLI, Emine ÖZER’in anneleri; Cenazesi bugün Kılıçarslan Mahallesi Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Borazanlar mahalle mezarlığına defnedilecektir.

ZEHRA ACAR

Seben İlçesi Dedeler Köyü halkından, Kemal ACAR’ın eşi, Naci ACAR ve Necla KÖSEOĞLU’nun anneleri; Cenazesi bugün Seben merkez Fatih Camii’nde kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra Seben merkez mezarlığına defnedilecektir.

ZEYNEP BALCI

Gerede İlçemiz İkinciafşar Köyünden; Raşitmehmet’gilden merhum Raşit Balcı’nın torunu, Muharrem Balcı’nın kızı, Zeynep Balcı vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip İkinciafşar Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Münire Karabulut)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Vefat Edenler (20.08.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir