Bolu’da Vefat Edenler (22.06.2024)

featured

KADRİ TURBALI

Gerede İlçemiz Kabiller Mahallesinden; Kömürcü esnaflarından Serdar ve Mustafa Turbalı’nın babaları, Şaziye Turbalı’nın eşi, Orhan Turbalı’nın ağabeyi, Adliye personeli Hasan Turbalı ve Harun Turbalı’nın amcaları Kadri Turbalı vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00’de Kabiller Mahallesi Saraçoğlu Sokaktaki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

YAŞAR ÖZTÜRK

Çorum İli İskilip İlçesi sorgun köyü halkından Arzu ÖZTÜRK’ün eşi Hatun, Mustafa ,Mehmet ÖZTÜRK’ün  abileri Hamide ,Ayşe ,Sema ,Veysel ve Sadık ÖZTÜRK’ün  babaları; Cenazesi bugün Sağlık mahallesi Ali Ericek camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası dodurga mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

İSMET TOKSAL

Çıkınlar mahallesi halkından (merhum) Hacer TOKSAL’ın eşi Yavuz,Tülay TOKSAL’ın   babaları Ramazan Memduh Celal ve Muzaffer TOKSAL’ın  Abisi; Cenazesi bugün Balcı camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Çıkınlar mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

ABDULLAH YURT

Yenigüney köyü halkından Hacer YURT’un eşi Fehmi ,Fahri ,Fikir YURT’un  babaları; Cenazesi bugün Aydın Şenol camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Ovadüzü mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Kemal Akın)

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Vefat Edenler (22.06.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir