Bolu’da Vefat Edenler (23.06.2024)

featured

HANİFE CEVİZOĞLU

Gerede İlçemiz Kitirler Mahallesinden; emekli Öğretmen merhum Ali Cevizoğlu’nun eşi, Birgül Soykuvvet ve Bircan Demirdaş’ın anneleri, İlçemiz tabak esnaflarından Arba Kimya Hasan Demirdaş ve Gençlik ve Spor Müdürlüğü personeli Saim Soykuvvet’in kayınvalideleri Hacı Hanife Cevizoğlu vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00’de Atatürk Bulvarı Üstyoldaki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

HASAN MURATDAĞI

Gerede İlçemiz Koçumlar Köyünden; Mustafa Muratdağı’nın babası, Zeynep Muratdağı’nın eşi, Zümrüt Taksi personeli İsa Muratdağı ve Celal Muratdağı’nın amcaları, Kadir Çetintaş, Muharrem Cevizoğlu, Hüseyin Dursun ve Ümit Altungül’ün kayınpederleri Garip Hasan Muratdağı vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Koçumlar Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

SEVİM ÜYÜT

Gerede İlçemiz Demirciler Mahallesi Eşrafından; Değirmenci merhum Hacı İbrahim Üyüt’ün eşi, Ahmet Üyüt, Mehmet Üyüt ve Şerife Peker’in anneleri, Rıfat Peker’in kayınvalidesi, Halil, İbrahim ve Emre Üyüt’ün babaanneleri, Erkan Peker’in anneannesi, İlhami ve İrfan Karaköse’nin ablaları Hacı Sevim Üyüt vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00’de Yenimahalle Tepe Sokaktaki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

KEMAL KEY

Gerede İlçemiz Demirciler Mahallesinden; merhum Ahmet ve Müyesser Key’in oğulları, Abdülkadir Key ve Hatice Ünlüol’un kardeşleri, Kazım Ünlüol’un kayınbiraderi, Nebahat Key’in eşi, Ahmet Key’in babası Bolu Köy Hizmetlerinden emekli Kemal Key vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Bolu Siteler Camisinde kılınacak cenaze namazından sonra Bolu Dodurga Mezarlığına defnedilecektir.

AYŞE AKSAN

Mudurnu ilçesi Çamurluk köyü halkından( merhum) Raşit AKSAN’ın eşi, Hulusi ve Fatma’nın anneleri; Cenazesi bugün Sümer mahallesi yeni camide kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Sümer mahalle mezarlığına defnedilecektir.

HASAN BİLGİN

Kızık köyü sakinlerinden ( merhum) Hamza hocanın oğlu, (merhum) Eyüp AKMAN’ın kayınbiraderi, Fatma AKMAN ve Hacer BİLGİN’in abisi; Cenazesi bugün Siteler caminde kılınacak öğle namazına mütakip Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

HAYRULLAH ELİKKAYA

Ericek köyü sakinlerinden Abdullah, Ziya, Ahmet, Emrullah ELİKKAYA ve Hamiyet BÖLÜK’ün babaları, Zahide ELİKKAYA’nın eşi, Cenazesi bugün Ericek köyünde kılınacak öğle namazına mütakip defnedilecektir.

AHMET GÜNER

Kasaplar mahallesi sakinlerinden; Cenazesi bugün Kasaplar mahalle caminde kılınacak öğle ve cenaze namazına mütakip defnedilecektir.

(Haber: Kemal Akın)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Vefat Edenler (23.06.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir