Bolu’da Vefat Edenler (23.07.2024)

featured

FATMA HALICI

Gerede İlçemiz Afşartarakçı Köyünden; Belediyeden emekli Cemal Halıcı’nın eşi, Hüseyin Halıcı ve Semra Doğan’ın anneleri, Merhum Hakkı Demircioğlu’nun kızı, Sigortacı Umut Doğan’ın kayınvalidesi Fatma Halıcı vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00’de Seviller Mahallesi Harman Sokaktaki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Afşartarakçı Köyü mezarlığına defnedilecektir.

MUSTAFA BİÇER

Gerede İlçemiz Demircisopran Köyünden; Mehmet ve Adem Biçer’in babaları, Yeni Cami İmam Hatibi İbrahim Biçer’in amcası Mustafa Biçer vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Demircisopran Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

SABAHAT GÜNAYDIN

Akpınar Mahallesi halkından, merhum Ali GÜNAYDIN’ın eşi, Ülkü DURA ve Mehmet Ali GÜNAYDIN’ın anneleri, Güler ERGİN, Ziya AKMAN’ın ablaları; Cenazesi bugün Yeşil Camiide kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Çamyayla Köyü mezarlığına defnedilecektir.

NURİYE ÇOŞKUN

Kızık Köyü halkından, emekli öğretmen Metin ÇOŞKUN’un eşi, Levent ÇOŞKUN ve Betül GÜL’ün anneleri; Cenazesi bugün Kültür Mahallesi Fatih Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

AHSEN AYTAN

Düzce Dipsizgöl Köyü halkından,Erdoğan AYTAN ve Murat TOPSAN’ın torunu, Selim AYTAN ve Burcu AYTAN’ın kızı; Cenazesi bugün ikindi ve cenaze namazından sonra Düzce Dipsizgöl Köyü mezarlığına defnedilecektir.

AYŞE SALÇIK

Cenazesi bugün öğle namazından sonra Zonguldak Yazıören Köyü mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Münire Karabulut)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Vefat Edenler (23.07.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir