Bolu’da Vefat Edenler (24.07.2024)

featured

VEHBİ DEMİR

Gerede İlçemiz Kitirler Mahallesinden; Gülepserlerden merhum Şoför Hayrettin Demir’in kardeşi, Fehmi Demir’in ağabeyi, İlçemiz esnaflarından Demir Elektrikten Mehmet Demir, Uğur Demir ve Ahmet Demir’in babaları, Furkan ve Emirhan Demir’in dedeleri Hacı Vehbi Demir vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00’de Kitirler Mahallesi Dispanser arkasındaki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

HATİCE AYDEMİR

Gerede İlçemiz Çukurca Köyü Mandıra Mahallesinden; merhum Hacı Kemal Aydemir’in eşi, Faik, İsmail ve Cafer Aydemir’in anneleri Hacı Hatice Aydemir vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Çukurca Köyü Mandıra Mahallesinde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

ABDÜSSAMED KILINÇ

Gerede İlçemiz İnköy’den; Sanayi esnaflarından Çakır Mobilyadan Marangoz İsa Kılınç’ın oğlu, Habibullah Kılınç’ın yeğeni, Kemal ve Mücahit Kılınç’ın kardeşleri Jandarma Uzman Çavuş Abdüssamed Kılınç vefat etmiştir. Cenazesi saat 16.00’da Yenimahalle Ahmet Düş Caddesindeki evinden alınarak ikindi namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra İnköy mezarlığına defnedilecektir.

RABİA ERHAN

Kıbrısçık İlçesi Kökez Köyü halkından, Emine ÖZKAN ve Ayşe DAĞCAN’ın kardeşleri, Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü’nden emekli; Cenazesi bugün öğle namazından sonra Kıbrısçık Kökez Köyü mezarlığına defnedilecektir. Saat 11:00 da Aktaş Camii önünden otobüs kaldırılacaktır.

ŞAZİYE BEKTAŞ

Cenazesi bugün öğle namazından sonra Sakarya Karasu merkez mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Kemal Akın)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Vefat Edenler (24.07.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir