Bolu’da Vefat Edenler (24.09.2024)

featured

EMRE ÇİFTÇİ

Büyük Berk Köyü halkından, Merhum Kemal ÇİFTÇİ’nin torunu, İsmail ve Nezaket ÇİFTÇİ’nin oğulları, Enes ÇİFTÇİ’nin kardeşi; Cenazesi bugün Büyük Berk Köyü Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Büyük Berk Köyü mezarlığına defnedilecektir.

SABRİ KABADAYI

Dörtdivan İlçesi Çetikören Köyü halkından, Ayşe KABADAYI’nın eşi, Zehni ve Zeynal KABADAYI’nın babaları; Cenazesi bugün ikindi ve cenaze namazından sonra Dörtdivan ilçesi Çetikören köyü mezarlığına defnedilecektir.

MUSTAFA BÜYÜKADA

Gerede İlçemiz Külef Köyünden; Çavuş Büyükada’nın oğlu, Muammer Büyükada’nın ağabeyi, Bilal Aygül’ün kayınbiraderi Mustafa Büyükada vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Külef Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

FATMA CİVAN (23.09.2024)

Gerede İlçemiz Salur Köyünden; merhum Nuri Osman Civan’ın eşi, Kurban, İsmail Civan, Ayşe Öztürk ve Durkadın Şimşek’in anneleri, İbrahim Civan, Halil Ören ve Dursun Eğri’nin teyzeleri, Bilal Öztürk ve Nurcan Şimşek’in kayınvalideleri, Fatma Civan vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Salur Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Kemal Akın)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Vefat Edenler (24.09.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir