Bolu’da Vefat Edenler (25.09.2024)

featured

MÜNEVVER GÜL

Gerede İlçemiz Yağdaş Köyü Kurtça Mahallesi’nden; merhum Kore Gazisi Necati Gül’ün eşi, Yakup ve İsmail Gül’ün anneleri, Muhsin Boyacı ve Hüdai Bican’ın kayınvalideleri, İlçemiz esnaflarından Cemali Gül ve Necati Nadi Gül’ün babaanneleri, Adem, Emrullah Boyacı ve Rıdvan, Ruhi Bican’ın anneanneleri Münevver Gül vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00’de Demirciler Mahallesi Billur Sokaktaki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

İSMAİL MISIRLIOĞLU

Çayırköyü halkından, Merhume İfakat ŞADUMAN MISIRLIOĞLU’nun eşi, Serpil KOCABAĞ, Sema AKGÜN ve Merhum Suat MISIRLIOĞLU’nun babaları; Cenazesi bugün Çayırköyü Camii’nde kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra Çayırköy mezarlığına defnedilecektir.

CELAL ESEN

Kındıra Köyü halkından, Emine ESEN’in eşi, Merhum Cengiz, Cahit ve Halil ESEN’in babaları; Cenazesi bugün Kındıra Köyü Merkez Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Kındıra Köyü mezarlığına defnedilecektir.

AKKIZ DURHAN

Mudurnu Taşkesti İlçesi halkından; Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Mudurnu Taşkesti İlçesi mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Kemal Akın)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Vefat Edenler (25.09.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir