Bolu’da Vefat Edenler (26.07.2024)

featured

YUSUF EMRE ODABAŞI

Gerede İlçemiz Kabiller Mahallesinden; merhume Hacı Sadire Odabaşı’nın torunu, merhum Kadri ve Ülkü Odabaşı’nın oğulları, Sibel Odabaşı’nın eşi Esin ve Esen Odabaşı’nın babaları Ersin Odabaşı’nın ağabeyi, Yusuf Emre Odabaşı vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.30’da Kabiller Mahallesi Saraçoğlu Sokaktaki evinden alınarak Cuma namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığı’na defnedilecektir.

ZEYNET DURAN

Gerede İlçemiz Demircisopran Köyü Hacı Musalar Mahallesinden; Halit Duran’ın eşi, imam İbrahim Biçici ve Sadık Altınkalem’in kayınvalideleri, Zeynet Duran vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Demircisopran Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

RABİA KARAAĞAÇ

Gerede İlçemiz Çalışlar Köyünden; Çalışlar Köyü Eski Muhtarı İsmail Erbaş’ın kızı, Murat ve Nermin Karaağaç’ın anneleri Rabia Karaağaç vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Bolu Sümer Mahallesinde kılınacak cenaze namazından sonra Yeni Sefa Köyüne defnedilecektir.

MURAT AYDIN

Beşkavaklar Mahallesi halkından, Selma AYDIN’ın eşi, Mertcan, Çınar ve Ceylin’in babaları, Kuaför; Cenazesi bugün Beşkavaklar Mahallesi Öksüz Tekke Camii’nde kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra Çakmaklar Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

MÜKERREM TUNÇAY

Alıçören Köyü halkından, Orhan TUNÇAY’ın eşi, Turan ve Merhum Burhan TUNÇAY’ın anneleri; Cenazesi bugün Alıçören Köyü Camii’nde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Alıçören Köyü mezarlığına defnedilecektir.

İBRAHİM ÖZDİLEK

Mesçiçele Köyü halkından; Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Mesçiçele Köyü mezarlığına defnedilecektir.

ŞAZİYE TÜRKER

Mudurnu İlçesi halkından; Cenazesi bugün Cuma namazından sonra Mudurnu merkez mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Kemal Akın)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Vefat Edenler (26.07.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir