Bolu’da Vefat Edenler (27.06.2024)

featured

HİLMİ GÖKŞİN

Gerede İlçemiz Tatlar Köyü’nden; merhum Hafız Mustafa Gökşin’in oğlu, Mehmet ve Mustafa Gökşin’in babaları Hilmi Gökşin vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Tatlar Köyü nde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

HASAN ÇINARLI

Gerede İlçemiz Ertuğral Köyü Karakuz Mahallesi’nden; Abdullah Çınarlı’nın kardeşi, Mustafa Çınarlı’nın abisi, Murat Çınarlı’nın babası, Hasan Çınarlı’nın dedesi, Burhan Kara’nın kayınpederi Hasan Çınarlı vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Ertuğral Köyü Karakuz Mahallesi’nde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

KORKMAZ SONCUL

Emekli polis (Merhum) Celal SONCUL ve (Merhume)  Hüsna SONCUL’un oğlu, Yavuz, Yılmaz SONCUL, Suzan ÖZDEMİREL, Aysel ERBAŞ, Aynur SONCUL’un kardeşi, Cavit ÖZDEMİREL’in kayınbiraderi, Turgut ve Sevdiye ÖZAY’ın eniştesi, Murat ve Can ÖZDEMİREL’in Dayısı, İrem ve Mert ÖZAY’ın eniştesi, Hayriye ve Ahmet Ş. YAMANER’in dünürü, Deniz YAMANER’in babasıFatih YAMANER’in Kayınpederi, Ayberk ve Simay YAMANER’in dedesi, Zeyneti SONCUL’un Eşi, Sedaştan Emekli; Cenazesi bugün Siteler camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

İHSAN ERŞAN ERALP

(Merhum) Mustafa ERALP’in oğlu Şadiye ERALP’in eşi, Mustafa Emre ERALP’in babası, Esra ERALP’in kardeşi; Cenazesi bugün Camlı camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Çığıtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Kemal Akın)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Vefat Edenler (27.06.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir