Bolu’da Vefat Edenler (29.06.2024)

featured

İSMAİL GÜNUYAN

Gerede İlçemiz Kitirler Mahallesi’nden; Sebahat Günuyan’ın eşi, Cihan Kimya personeli Hasan Günuyan ve Zeyneti Uslu’nun babaları, İmam Hatip Lisesi Müdürü Abdurrahman Uslu ve Halide Günuyan’ın kayınpederleri, İsmail, Talha, Elif ve Ekrem’in dedeleri, Mercanların Çorapçı İsmail Günuyan vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00’de Kitirler Mahallesi Dayılar Sokak’taki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığı’na defnedilecektir.

DURDU AKGÜL

Gerede İlçemiz Bahçelievler Mahallesi’nden; Orman İşletmesi’nden emekli Katip Osman Akgül’ün eşi, Orman İşletmesi’nden emekli Mehmet Akgül’ün annesi, Bolu Orman İşletmesi Şefi Hatice Akgül ve Elif Akgül’ün babaanneleri Durdu Akgül vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Akçabey Köyü mezarlığına defnedilecektir.

AHMET ASLANDAŞ

Gerede İlçemiz Mangallar Köyü İmreşe Mahallesi’nden; merhum Halit Aslandaş’ın oğlu, Reşat ve Şeref Aslandaş’ın kardeşleri, taksici Muhittin Aslandaş’ın amcaoğlu, İbrahim ve Halit Aslandaş’ın amcaları Ahmet Aslandaş vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Mangallar Köyü İmreşe Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

NAZMİYE YILMAZ

Dereceören köyü halkından, Afer, İsmail, Veysel YILMAZ’ın anneleri, (merhum) Mustafa YILMAZ’ın eşi; Cenazesi bugün Dereceören köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

ALİ ÜNAL

Nezaket KURU’nun oğlu, Emircan, Efe ve Utkun ÜNAL’ın babası; Cenazesi bugün öğle namazından sonra Avdan yolu Sümer mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Kemal Akın)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Vefat Edenler (29.06.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir