Bolu’da Vefat Edenler (29.07.2024)

featured

AHMET BOYACI

Gerede İlçemiz Ahmetler Köyünden; Hacı Hasan Boyacı’nın kardeşi, İlhan ve Halil Boyacı’nın amcaları, Ahmet, Muhammed ve Hasan Boyacı’nın dedeleri Hacı Ahmet Boyacı vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00’de Dayıoğlu Mahallesi Levent Sokaktaki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Ahmetler Köyü mezarlığına defnedilecektir.

HACER ERGÜL

Gerede İlçemiz Yazıkara Köyünden; merhum Mustafa Ergül’ün eşi, Sefa Ergül’ün annesi Hacer Ergül vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Yazıkara Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

NAZİLE YAKALI

Yakabayat Köyü halkından, Servet YAKALI’nın eşi, Sabri, Ali, Cevdet ve Hasan YAKALI’nın anneleri; Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Yakabayat Köyü Bulutlar Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

FURKAN BAŞARAN

Kındıra Köyü Ercek Mahallesi halkından, Adem ve Fatma BAŞARAN’ın torunları, Adil BAŞARAN ve İsmet BİÇER’in yeğenleri, Bayram ve Melahat BAŞARAN’ın oğulları; Cenazesi bugün öğle namazından sonra Kındıra Köyü Ercek Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

NAİLE DEMİREL

Mengen İlçesi halkından; Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Mengen İlçesi Merkez mezarlığına defnedilecektir.

AHMET USTAOĞLU

Cenazesi bugün Kılıçarslan Camisi’nde kılınacak, ikindi namazından sonra Kılıçarslan Mahalle mezarlığına defnedilecektir.

MELAHAT DURAN

Seben İlçesi halkından; Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Seben İlçesi Gerenözü Köyü mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Meral Bınar)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Vefat Edenler (29.07.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir