Bolu’da Vefat Edenler (30.05.2024)

featured

HÜSEYİN ALTUNDAŞ

Gerede İlçemiz Yazıköy Üçpınar Mahallesi’nden; Salih Altundaş’ın babası, sürücü kursundan emekli İlhami Anaçoğlu’nun kayınpederi, Hüseyin ve Harun Altundaş’ın dedeleri, Aktaş Köyü muhtarı Remzi Alagöz’ün dayısı Hüseyin Altundaş vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Yazıköy Üçpınar Mahallesi’nde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

MEHMET ÇELİK

Gerede İlçemiz Yelkenler Köyü’nden; Muharrem Çelik ve Hasan Hüseyin Çelik’in babaları, Ali, Osman ve Kurban Çelik’in amcaları, Ahmet Acarol’un kayınpederi Hacı Mehmet Çelik vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Yelkenler Köyü mezarlığına defnedilecektir.

DURKADIN MUTLU

Çaydurt Alıçören Köyü halkından, Naci MUTLU’nun eşi, Gökhan MUTLU, Şule YÜKSEKEL’in anneleri, Burhan, İsmail, Ayhan TURGUT’un kardeşleri; Cenazesi bugün öğle namazından sonra Alıçören Köyü mezarlığına defnedilecektir.

TENZİLE EYİGÜN

Sağlık Mahallesi halkından, merhum Selahattin EYİGÜN’ün eşi, Mustafa, İsa ve Musa EYİGÜN’ün anneleri; Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Düzce Kaynaşlı Çamlıca Köyü mezarlığına defnedilecektir.

HANİFE ÖZTÜRK

Yeniçağa İlçesi Kındıra Köyü halkından; Cenazesi bugün öğle namazından sonra Yeniçağa Kındıra Köyü mezarlığına defnedilecektir.

İSMAİL ÇALIŞKAN

Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Düzce merkez mezarlığına defnedilecektir.

FATİME ALAS

Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Zonguldak Devrek Eğerci Özyurt Köyü mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Batuhan Solğun)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Vefat Edenler (30.05.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir