Bolu’da Vefat Edenler (30.07.2024)

featured

CELALETTİN TAŞDEMİR

Gerede İlçemiz Salur Köyünden; Kurban Taşdemir’in oğlu, Mustafa Yüksel ve Kazım Taşdemir’in kardeşi, Hüseyin Tuçer’in yeğeni, Durmuş Ali, İlhan, Bahattin ve Fikret Tuçer’in kuzenleri Celalettin Taşdemir vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Salur Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

İFAKAT GÜLER

Gerede İlçemiz Çukurca Köyünden; Hacı Salih Güler’in eşi, Sarı Kemal ve Hüseyin Güler’in anneleri, Kemalettin Yılmaz ve Hüseyin Kara’nın kayınvalideleri, Sinan Yılmaz’ın anneannesi Hacı İfakat Güler vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Çukurca Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

ŞEREF (AYŞE) AY

Çepni Köyü halkından, Hüseyin AY’ın eşi, Murat, Ziya ve Reşat AY’ın anneleri; Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Çepni Köyü mezarlığına defnedilecektir.

MUSTAFA CEYLAN

Tekkedere Köyü halkından, Emine CEYLAN’ın eşi, Selim, Safinaz ve Semiha CEYLAN’ın babaları, Güllü ve Mehmet CEYLAN’ın ağabeyleri, Yaşar CEYLAN’ın amcası; Cenazesi bugün Balcı Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Çıkınlar Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

FATMA PULATLI

Yukarısoku Mahallesi halkından, Rıdvan PULATLI’nın eşi, Merhum İsmail PULATLI, Emine ESKİOĞLU, Huri ACAR, Zeynep ÇALIŞKAN’ın anneleri; Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Yukakrısoku Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Meral Bınar)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Vefat Edenler (30.07.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir