Bolu’da Vefat Edenler (7 Eylül 2024)

Bolu'da Vefat Edenler Bolu Vefat İlanları

Bolu merkez ve ilçelerinde 7 Eylül 2024 tarihinde vefat eden hemşehrilerimiz:

BÜLENT OTURAK

Bolu ili Merkez ilçesinden merhum Ali Oturak ve Müşerref Oturak’ın oğlu, Ayten Oturak’ın eşi, Cansu ve Ali Oturak’ın babası Bülent Oturak vefat etti.

Merhumun cenazesi bugün öğle namazını müteakip Siteler Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

OSMAN SARIKAYA

Bolu ili Gerede ilçesi Aşağıörenbaşı köyünden, Dursun, Mahmut ve Mehmet Sarıkaya’nın babası, Gerede Orman İşletmesi’nden emekli Musa Koç’un kayınpederi, Cankoç Medya Sahibi İlyas Koç’un dedesi Osman Sarıkaya vefat etti.

Cenazesi öğle namazını müteakip Aşağıörenbaşı köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

MEHMET AKGÜN

Bolu ili Gerede ilçesi Mircekiraz köyünden, sanayi esnaflarından Motorcu Hakkı ve Muhammed, İl Özel İdaresi’nden Ahmet, Emre ve Sedat Akgün’ün babası Mehmet Akgün vefat etti.

Merhumun cenazesi öğle namazını müteakip Mircekiraz köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

HAMİYET AKBAŞ

Merhumu Hamiyet Akbaş’ın cenazesi bugün öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Sakarya Yorgalar mezarlığına defnedilecektir.

SAADET EKER

Merhume Saadet Eker’in cenazesi bugün öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Sakarya Yorgalar mezarlığına defnedilecektir.

Vefat efen hemşehrilerimize Allah’tan (c.c.) rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz.

(Kemal Akın)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Vefat Edenler (7 Eylül 2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir